Voetverzorging

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

GEEF UW VOETEN DE VERZORGING DIE ZE VERDIENT

Medische en Estethische pedicure

Een goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk. niet alleen voor bejaarde mensen die last hebben van de voeten. Nee, een goede voetverzorging is voor man en vrouw, groot en klein, jong en oud, kortom voor iedereen. Dus ook voor U! Of je nu veel zit, staat of loopt, het maakt niet uit. Vaak staan we er niet bij stil dat heel ons lichaamsgewicht op de voeten neerkomt.

Als onze voeten dan klachten geven, wordt ook ongemerkt de houding veranderd om onze voeten te ontzien. Mede daardoor kunnen er knie, heup, rug of nekklachten ontstaan. Het is in ons eigenbelang onze voeten de verzorging te geven die ze verdienen en nodig hebben.

Uw voet bestaat uit tientallen spieren, gewrichten, banden en botjes die elke dag behoorlijk zwaar worden belast. Het is dan ook logisch dat uw voeten soms wat extra zorg en aandacht kunnen gebruiken. Toch kunt u last hebben van klachten zoals eeltvorming, likdoorns of zweetvoeten. Het kan ook zijn dat u uw voeten gewoon eens wil verwennen, een pedicure biedt uitkomst en kan problemen in de toekomst verhelpen.

Voetmassage

Bijkomend wordt er een voetmassage en onderbeenmassage gegeven, ook deze massage geldt als een heerlijke antistress massage. De voetmassagetechnieken hebben een heilzame en ontspannende werking op het lichaam. Deze zorgen voor soepele voeten, verbetering van de bloedcirculatie en de energiedoorstroming van het lichaam.

Sei Bella Nieuwsbrief

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

Krijg Als Eerste Alle Speciale Aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwtjes en acties!

Contact Info

Openingsuren

  • Maandag - Zaterdag
  • Enkel op afspraak
  • Zon- en feestdagen gesloten