Polygel

Ready For The (R)evolution

Gelish®, ’s werelds nummer één soak-off gel polish, zet de nagelindustrie opnieuw op zijn kop. Maak kennis met Gelish PolyGel™, de lichtste kunstnagel ooit. Deze revolutionaire gepatenteerde formule werd speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstyliste en combineert de voordelen van hard gels en acryl. PolyGel™ biedt u en uw klanten vederlichte en dunne kunstnagels aan. Ondanks het natuurlijk en aangenaam draagcomfort heeft dit nieuwe systeem een ongeziene sterke textuur. PolyGel™ bevat geen monomeer vloeistof en het vijlstof verspreidt zich niet in het salon, bovendien is PolyGel™ volledig geurloos.

PolyGel™, de revolutionaire doorbraak in de nagelindustrie, kan aangebracht worden als overlay op de natuurlijke nagel of gebruikt worden om een volledige set kunstnagels op te bouwen. PolyGel™ is 23% lichter dan acryl en 16% dunner dan de traditionele hard gels waardoor deze kunstnagels heel natuurlijk aanvoelen zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid. Dankzij de maximale hechting van PolyGel™ zullen deze kunstnagels niet gemakkelijk breken, liften of lossen tijdens het dragen, wat opnieuw bijdraagt tot een ongezien draagcomfort. De unieke consistentie van dit product zorgt voor een eenvoudige applicatie, zonder uitlopen in de nagelwallen of platvloeien van de apex. PolyGel™ biedt de nagelstyliste onbeperkt experimenteerplezier doordat de gel pas uithardt onder de LED lamp.

polygel

VOORDELEN

PolyGel™, de all-in-one formule, heeft een perfecte consistentie om mee te werken. Het bevat geen monomeer-vloeistof waardoor u dus geen rekening hoeft te houden met ratio’s. De pasta dient enkel aangebracht te worden en vervolgens verdeeld te worden met een PolyGel Slip Solution Liquid bevochtigd penseel. Het aanbrengen van PolyGel™ is een fluitje van een cent in vergelijking met de vorige nagelinnovaties. Slechts in drie stappen kunnen de nagelstylistes het product eenvoudig opnemen, uitwerken en uitharden onder een LED lamp. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen gaande van licht gepigmenteerde tot volle kleuren (geschikt voor nagelbedverlenging) en is verpakt in handige knijptubes voor een eenvoudige dosering.

Sei Bella is als eerste in de regio erkend als Gelish® Certified Manicurist. Hiervoor zijn er een aantal theoretische en praktische testen afgelegd en beoordeeld door een team van specialisten waaronder iemand van Gelish zelf.

GELISH® CERTIFIED MANICURIST

Sei Bella is als eerste in de regio erkend als Gelish® Polygel™ Certified Manicurist. HIervoor zijn er een aantal theoretische en praktische testen afgelegd en beoordeeld door een team van specialisten waaronder iemand van Gelish® zelf.

Boek nu uw afspraak

Maak nu uw afspraak voor die mooie set nagels