Medi-Skin Care

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

BEAUTÉ BY ERICSON LABORATOIRE

Ericson Laboratoire is een Frans merk waarvan alle producten zowel voor particulier als voor professioneel gebruik geschikt zijn. Het volledig gamma is 100% ontwikkeld zonder parabenen. Het gebrek aan parabenen garandeert een maximale huidtolerantie.

Bovendien stimuleert het ook de opname in de huid waardoor het hoog concentratiepercentage van actieve ingrediënten in de behandelingen optimaal benut wordt. Ericson Laboratoire gebruikt medisch onderbouwde methodes in haar behandelingen om via een risico- en pijnloze manier gelijkaardige resultaten te bekomen als medische ingrepen. Het merk wordt beschouwd als één van de voorlopers in de medico-estethiek.

 

Ericson Laboratoire heeft dankzij haar wetenschappelijke fundering een betrouwbare uitstraling in de schoonheidssector. Het merk heeft sinds haar intrede in de markt een solide reputatie opgebouwd. De naam Ericson Laboratoire wordt al jaren geassocieerd met innovatie en hoogwaardige producten.

’s Avonds, gedurende de slaapperiode, profiteert de huid het meest van verzorgende producten. De celgeneratie is ’s avonds meer actief en de huid staat minder bloot aan externe agressies en is dus veel ontvankelijker.

 

Wij bieden u bij Sei Bella instituut aan de hand van de Laboratoire Ericson producten, zeer efficiënte behandelingen aan voor de meest uiteenlopende problemen, vraag ons gerust om raad en advies.

Maar ook wijzelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven. Én, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is een gelaatsverzorging op elke leeftijd belangrijk.

Het reinigen van het gelaat en hals is noodzakelijk, maar wordt veel te vaak genegeerd. ’s Avonds wordt door de reiniging de eventuele maquillage weggenomen, samen met de talgafscheiding en onzuiverheden. Bovendien moet ’s ochtends ditzelfde ritueel worden herhaald: ’s nachts scheidt de huid ook talg en toxines af.

s ’Avonds, gedurende de slaapperiode, profiteert de huid het meest van verzorgende producten. De celgeneratie is ’s avonds meer actief en de huid staat minder bloot aan externe agressies en is dus veel ontvankelijker.

Met een op uw huid afgestemde gelaatsverzorging ziet u er in een oogwenk weer stralend en vol zelfvertrouwen uit.

Sei Bella Nieuwsbrief

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

Krijg Als Eerste Alle Speciale Aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwtjes en acties!

Contact Info

Openingsuren

  • Maandag - Zaterdag
  • Enkel op afspraak
  • Zon- en feestdagen gesloten