Lichaamsmassages

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

ONTSPANNEN DOOR HET LEVEN GAAN

Iedereen heeft wel eens last van stress, vermoeidheid of pijn. De oorzaak daarvan kan zijn dat je een te gejaagd leven lijdt of te weinig rust hebt. Zware emotionele momenten in je leven kunnen ook een reden zijn voor lichamelijke en/of geestelijke klachten. Hierdoor ga je je slap en energieloos voelen of je kunt spanning en fysieke pijn ervaren. Je lichaam geeft aan dat het teveel is geweest en probeert je dat hiermee duidelijk te maken.

Lichaamsmassage maakt je ervan bewust dat je lichaam je iets wil vertellen. Massage is een moment waarop je tijd en aandacht aan jezelf kunt geven, zodat je contact maakt met je gevoel. Tijdens een lichaamsmassage krijg je de kans om op zoek te gaan naar manieren om gedachten aan de kant te zetten en je meer te focussen op wat je lichaam echt voelt.

Na een massage kom je er vaak achter dat er gevoeligheid blijkt te zijn op plaatsen waar dat nooit eerder het geval was, fysiek én psychisch. Je wordt tijdens de massage uitgenodigd om je steeds meer te ontspannen. Door een massage krijgt je lichaam de kans om nieuwe energieën op te doen en meer in balans te komen. Het werkt ontspannend en verkwikkend. Massage heeft ook invloed op andere systemen, onder andere op je gemoedstoestand, je gevoelens en de ervaring van spanning(en).

Contact Info

Openingsuren

  • Maandag - Zaterdag
  • Enkel op afspraak
  • Zon- en feestdagen gesloten

Sei Bella Nieuwsbrief

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

Krijg Als Eerste Alle Speciale Aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwtjes en acties!