Make-Up

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

DE EXCLUSIEVE MAKE-UP VOOR DE MODERNE VROUW

Het aanbrengen van make-up is een methode die rekening houdt met jouw gelaatskenmerken. De vorm van jouw gezicht en eventuele aanwezigheid van littekens bepalen hoe jouw gezicht wordt opgemaakt.

Make-up accentueert positieve gelaatstrekken en verdoezelt de minder goede kanten. Met make-up wordt de innerlijke schoonheid naar voren gebracht waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

Wij gebruiken de producten van Golden Rose, het exclusieve make-up merk voor de moderne vrouw van vandaag met hoge kwaliteit, betaalbare prijzen,luxe uitstraling en verpakking.De Golden Rose producten worden dermatologisch getest en zijn dierproef vrij. Deze producten zijn ook op bestelling te verkrijgen.

ALLE OGEN ZIJN OP JOU GERICHT!

Feest, huwelijk, bruidsuite?

Als je trouwt zijn alle ogen op jou, de bruid gericht. Logisch dat je er goed wil uitzien. Met professionele bruidsmake-up ben jij het stralende middelpunt. Vraag ons op tijd om advies voor een bruidsmake-up die je natuurlijke schoonheid nog beter laat uitkomen.

Begin daarom op tijd met nadenken over je bruidsmake-up en maak afspraken met ons over het aanbrengen en bijwerken van je make-up op je trouwdag. Wij geven je ook graag tips over bruidsmake-up.

Wens je graag een afspraak, contacteer ons gerust.

Sei Bella Nieuwsbrief

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

Krijg Als Eerste Alle Speciale Aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwtjes en acties!

Contact Info

Openingsuren

  • Maandag - Zaterdag
  • Enkel op afspraak
  • Zon- en feestdagen gesloten