I P L

De Nieuwste Generatie In Ontharing

Bij ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Ontharen met IPL is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Elke haar op ons lichaam maakt een groeicyclus door. Slechts ca. 25% van alle haren zijn echter tegelijkertijd in de groeifase. De overige 75% van de haren verkeren dan in rustfase. Wanneer een haar in rustfase is heeft ontharen met IPL echter geen nut. Bij een IPL behandeling zijn daarom altijd minstens vijf tot acht behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Er worden dan ongeveer 85 tot 95% van de haren permanent verwijderd.

OPGELET

Deze behandeling wordt in ons salon beperkt uitgevoerd tot enkele dagen per maand. Voor meer info en afspraken, neem dan contact op met ons en reserveer uw sessie.

Boek nu uw afspraak

Maak nu uw afspraak voor die mooie set nagels