Gelish

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

HAND & NAIL HARMONY

Gelish breng je aan als een lak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Gelish geeft 3 weken lang een schitterend resultaat doch, beschadigd de natuurlijke nagel NIET, voelt heel flexibel aan en geeft een natuurlijk uitzicht. Dit is een vernieuwend en innovatief product dat even dun is als een gewone nagellak, maar de hardheid en bescherming biedt van een gelnagel.

Er komen geen krassen of afdrukken in, zoals soms het geval is bij gewone nagellak. Dankzij Gelish verberg je onvolmaaktheden in de nagel en verstevig je de natuurlijke nagel. Gelish is dus een flexibel en duurzaam product dat zorgt voor een langdurige glans. Het grote voordeel van deze Gelish behandeling is dat het resultaat twee tot drie weken zichtbaar blijft.

GELISH CERTIFIED MANICURIST

Sei Bella is als eerste in de regio erkend als Gelish® Certified Manicurist. Hiervoor zijn er een aantal theoretische en praktische testen afgelegd en beoordeeld door een team van specialisten waaronder iemand van Gelish zelf.

GELISH NAIL ART

Ook voor nail art kan je bij Sei Bella terecht. Nail art is een techniek waarbij met de losse hand een fantasietekening op de afgewerkte gelish nagel wordt geschilderd. Ook hiervoor wordt er op regelmatige basis bijgeschoold.

Maar ook wijzelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven. Én, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is een gelaatsverzorging op elke leeftijd belangrijk.

Het reinigen van het gelaat en hals is noodzakelijk, maar wordt veel te vaak genegeerd. ’s Avonds wordt door de reiniging de eventuele maquillage weggenomen, samen met de talgafscheiding en onzuiverheden. Bovendien moet ’s ochtends ditzelfde ritueel worden herhaald: ’s nachts scheidt de huid ook talg en toxines af.

s ’Avonds, gedurende de slaapperiode, profiteert de huid het meest van verzorgende producten. De celgeneratie is ’s avonds meer actief en de huid staat minder bloot aan externe agressies en is dus veel ontvankelijker.

Met een op uw huid afgestemde gelaatsverzorging ziet u er in een oogwenk weer stralend en vol zelfvertrouwen uit.

Sei Bella Nieuwsbrief

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

Krijg Als Eerste Alle Speciale Aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwtjes en acties!

Contact Info

Openingsuren

  • Maandag - Zaterdag
  • Enkel op afspraak
  • Zon- en feestdagen gesloten