Gelish

Hand & Nail Harmony

Gelish breng je aan als een lak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Gelish geeft 3 weken lang een schitterend resultaat doch, beschadigd de natuurlijke nagel NIET, voelt heel flexibel aan en geeft een natuurlijk uitzicht. Dit is een vernieuwend en innovatief product dat even dun is als een gewone nagellak, maar de hardheid en bescherming biedt van een gelnagel.

Er komen geen krassen of afdrukken in, zoals soms het geval is bij gewone nagellak. Dankzij Gelish verberg je onvolmaaktheden in de nagel en verstevig je de natuurlijke nagel. Gelish is dus een flexibel en duurzaam product dat zorgt voor een langdurige glans. Het grote voordeel van deze Gelish behandeling is dat het resultaat twee tot drie weken zichtbaar blijft.

GELISH CERTIFIED MANICURIST

Sei Bella is als eerste in de regio erkend als Gelish® Certified Manicurist. Hiervoor zijn er een aantal theoretische en praktische testen afgelegd en beoordeeld door een team van specialisten waaronder iemand van Gelish zelf.

GELISH NAIL ART

Ook voor nail art kan je bij Sei Bella terecht. Nail art is een techniek waarbij met de losse hand een fantasietekening op de afgewerkte gelish nagel wordt geschilderd. Ook hiervoor wordt er op regelmatige basis bijgeschoold.

Boek nu uw afspraak

Maak nu uw afspraak voor die mooie set nagels