Over Ons

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

tutto sulla mia storia

Hallo ik ben Iris,

gehuwd en mama van twee jongens. Na vele jaren in een sales functie te hebben gewerkt begon ik nood te hebben om iets te doen waarbij ik mensen gelukkig kon maken en ben een opleiding schoonheidszorgen gestart. Ondertussen als zelfstandige in bijberoep mijn eigen zaak Sei Bella opgestart en na mijn twee jaar opleiding ben ik volledig zelfstandig schoonheidsspecialiste geworden. In combinatie heb ik een extra opleiding gevolgd als gespecialiseerde voetverzorgster en heb deze ook succesvol afgerond.

Sei Bella betekent “je bent mooi” in het Italiaans. Gezien mijn Italiaanse roots wou ik zeker een iets specialere naam dat toch gemakkelijk uit te spreken is. Elke persoon op deze wereld heeft wel iets dat hij of zij zou willen mooier maken of veranderen aan zijn of haar lichaam, maar anderzijds heeft elke persoon zijn of haar mooie kant; vandaar Sei Bella.

Bij Sei Bella kan je terecht voor afslanking via Endermologie  in combinatie met de endermolift en schoonheidszorgen. Een totaalpakket die de werkende vrouw evenals de huismoeders aantrekt. Gelish en Polygel nagels en medische pedicure zijn nog bijkomende diensten die het aanbod compleet maken.

Iris Cilano

  • 0476 40 32 32

Sei Bella Nieuwsbrief

Huid,Nagels En Schoonheidsbehandelingen

Krijg Als Eerste Alle Speciale Aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwtjes en acties!

Contact Info

Openingsuren

  • Maandag - Zaterdag
  • Enkel op afspraak
  • Zon- en feestdagen gesloten